Pensiunea SubCrai va ofera cazare intr-o locatie nou construita, cu finisaje moderne si de ultima generatie, dar totodata cu tente rustice, unde va veti simti perfect .

Odihna se face in cele 6 dormitoare, fiecare cu pat matrimonial si bai proprii .

Relaxarea si distractia se face in livingul de la parter, terasa deschisa de la etaj cu vedere spre creasta Pietrei Craiului sau din jacuzziul cu vedere spre munte !

Exista de asemenea sauna si dus in zona de relexare cu jacuzzi si foisor pentru gratar .

La Pensiunea SubCrai din Plaiul Foii aveti parcare privata peentru masini si in viitorul apropiat loc de joaca pentru copii.

Bucataria este una moderna, utilata cu tot ce este necesar (frigider, cuptor, masina spalat vase, plita).

* Copiii sub 4 ani beneficiaza de gratuitate, cei cu varsta cuprinsa intre 4-10 ani platesc 50ron/noapte daca dorm cu parintii in pat , iar cei cu varsta peste 10 ani sunt considerati adulti si platesc pret intreg.


Vă rugăm să acordați câteva momente pentru a parcurge regulamentul de ordine interioară prezentat mai jos, care are rolul de a stabili premisele funcționarii pensiunii în condiții civilizate, conform normelor legale. Acest regulament se aplică tuturor turiștilor, care îl accepta prin însuși faptul cazării lor în pensiune și trebuie sa i se conformeze fără limite sau rezerve.

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA


• Check in : intre 14.00-18.00 Check out : maxim ora 12.00

• Accesul cu animale de companie este strict interzis

• In camere este interzis consumul de mancare sau bauturi

• Fumatul este strict interzis in pensiune (este permis doar pe terasa si balcoane) incalcarea acestei reguli va fi sanctionala cu suma de 600 ron ; suma ce reprezinta contravaloarea serviciilor de curatare.

• Mucurile de tigara se arunca in scrumiere sau in cosurile de gunoi amenajate.

• Este interzisa aprinderea lumanarilor in incinta si va rugam sa pastrati curatenia

• Ascultarea muzicii in curtea pensiunii este strict interzisa. Se poate asculta muzica in incinta pensiunii sau foisor. Va rugam sa respctati orele de odihna 22.00-8.00

• Gunoiul si resturile menajere se vor depozita in saci menajeri SELECTIV astfel : gunoi menajer, sticla,plastic cu metal

In cazul nerespectarii prezentului regulament ne rezervam dreptul de a lua masuri si de a ne selecta clientii